KaleidoLove x Alexia Udriște

Trei caleidoscoape lucarte de KaleidoLove și îmbărcate în pattern-uri jucăușe.

Lumea KaleidoLove e despre unul dintre cele mai fascinante obiecte ale copilăriei noastre: caleidoscopul. Dorința Veronicăi a fost de a readuce la viață acest obiect prin manufacturarea de caleidoscoape personalizate și prin organizarea de ateliere de caleidoscoape care alături de bucuria de a crea explorează metaforele ascunse, mesajele și magia care strălucește în acest fenomen optic. 

KaleidoLove este rezultatul firesc al ultimilor patru ani, în care – în cadrul proiectului minuni.ro – caleidoscop de fapte bune – a construit caleidoscoape și a observat farmecul pe care aceste obiecte îl exercită asupra oamenilor de toate vârstele.


Colaborarea noastră își dorește să aducă și bucurie și bine, astfel încat 15% din vânzări vor fi direcționate spre Autism Voice, cunoscută din 2008 sub numele de ATCA, o asociație specializată în terapia de recuperare a copiilor cu autism, tulburări de dezvoltare și comportamentale, având acum o noua identitate – Autism Voice – ce s-a dezvoltat ca urmare a necesității de a extinde misiunea în cât mai multe orașe din țară, pentru un număr cât mai mare de copii. 

Fondurile vor fi folosite în a sprijini terapia copiilor cu autism provenind din familii defavorizate, aflați in grija asociației. Mai multe detalii despre ei pe autismvoice.ro.

SHOP HERE

 

Related Projects