Freelancing, Ilustrație, Lifestyle

O poveste spontană cu HappyFriday, plante și vise

Știți cum răsar colaborările faine? Din neant.

Adică te sună un om fain, în cazul meu, Irina, și-ți spune cu franchețe ce vrea de la tine.

Sunt două variante: te codești a mia oară de la povestea asta sau, într-un final, iei mâna de ajutor cu toate degetele și te ții bine de ea. Eu așa am făcut. Just.

La începutul anului mi-am dat o sarcină: aceea de a picta plante – și așa mi-am găsit un refugiu din haosul de zi cu zi – și așa am avut acum ce pune pe 6 tricouri cu iz de roze. La capitolul sincronizare cu mine, cu oamenii din jurul meu, anul acesta am stat cel mai prost.  Ilustrațiile pe care le-am folosit în seria asta spontană de tricouri au fost făcute în bulele de timp în care am reușit să sincronizez visul cu acuarela.

În altă ordine de idei, știați că murul este neam de trandafir? Nici eu.

Pe de altă parte, nici acum doi ani nu știam că Andreea va îmbrăca haine ilustrate de mine. Dar așa e viața, înveți din mers ce-i de știut. Un lucru e cert: stelele și petalele se adună cum numai eu nu pot prevesti. 🙂

Tricourile le găsiți pe www.happyfriday.ro

Merci beaucoup pour ton coup de main, Irina & HappyFriday!

 

 

author-avatar

About Alexia Udriște

My name is Alexia and I’m a full time illustrator with more than 6 years of experience in the field, working with various publishers and brands or magazines. Nowadays I get to enjoy life in the countryside and let myself be inspired by all the wildlife and flora I have around the hills, while creating beautiful products and illustrations inspired by my surroundings.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.